LEIF – but how to remix it!?

LEIFs låt "Boys Who Want Love" har blitt bok!

LEIF er en staselig kar. Superenergisk, leken – og en knallmusiker. Jeg er rett og slett fan, og smigeren og forferdelsen meldte seg derfor begge da han spurte om jeg ville remikse låta hans "Boys Who Want Love" litterært. Ja, en litterær remiks av musikk. For det går an, så klart, særlig om du heter Leif og ikke opererer med skillelinjer mellom ditt og datt, ditt og mitt. Jeg hørte ustanselig på en nesten-ferdig versjon av låta, og skrev omsider en tekst som tar tak i tekstlinja som handler om å huske, for det er noe jeg driver og baler med i en større tekst (puh). 
Og nå har remiksen min funnet veien til Leifs remiks-bok! Hurraaa!
Jeg er stolt og glaaa'!
Og minner om at boka kun finnes i 200 eksemplarer, og kan kjøpes, av Leif eller på Tronsmo, Big Dipper og Bislett Bok i Oslo, og på robotbutikken.no i Bergen, for kr 120,-.
Løp og kjøp, lytt og les!

"Boys Who Want Love" er en perfekt fredagslåt, men også en ganske trist kjærlighetshistorie. Det siste ville jeg ta tak i.