En energisk NY BY til salgs!

Etter at flere venner og bekjente har prøvd å finne NY BY i bokhandelen, men ikke fått tak i den, har jeg i dag satt opp digital salgsbod: 

Kjenner du noen som elsker New York, noen som drømmer om å dra dit, eller som trenger en energisk bok? Bestill romanen NY BY – min kjærlighetserklæring til New York – i direktemelding her på FB eller på borjamaria@gmail.com, med ønsket hilsen på tittelbladet, så sender jeg signert eksemplar i posten! Pris? Tja, 200 kroner? (Butikkpris: 369,-)

"Maria Børja skildrer stedene i New York, de kjente gatene, restaurantene, barene og folket så godt at en føler at en er der – selv når en ikke har vært der", mente Vårt Land. Mer på Forlaget Oktobers hjemmesider.
Foto: Min eminente redaktør Kari Joynt
Omslagsdesign: Fantastiske Bendik Kaltenborn