Programmer i nord og sør

NOSO (Nordnorsk Opera og Symfoniorkester) spurte om jeg kunne være redaktør for programmet til deres storsatsning Ariadne auf Naxos denne våren, og med Geir Engerbakk som medskribent har jeg levert et rikholdig program – om vi skal si det selv. Design: Tank i Tromsø.

Utdrag fra  Ariadne auf Naxos -programmet på 32 sider. Illustrasjoner: Wakka Wakka, design: Tank

Utdrag fra Ariadne auf Naxos-programmet på 32 sider. Illustrasjoner: Wakka Wakka, design: Tank

Samtidig sto jeg for programmet på Nationaltheatrets hovedsceneproduksjoner Dekameronen og Don Juan, som i tillegg til flere interessante artikler blant annet inneholdt sitater om hvorfor vi forteller hverandre historier (Dekameronen), og en oversikt over alle Don Juan-ene gjennom tidende.

Don Juan gjennom tidene! Faksimile fra programmet. Design: Sigurd Østensen

Don Juan gjennom tidene! Faksimile fra programmet. Design: Sigurd Østensen